God Jul & Gott Nytt År!

Vi önskar alla en God Jul & Gott Nytt År!

Efter en långsam start på året så har trenden definitivt vänt och vi har aldrig haft så många förfrågningar vid ett årsskifte som vi har nu! Vi arbetar med flera stora projekt och återkommer med fler nyheter i början på nästa år…!

Fiber avgrävd

Den fiber som ansluter vår fastighet till internet har grävts av och beräknas vara reparerad först under eftermiddagen. Ring (mejla ej) om ni fil komma i kontakt med oss.

Café för skidåkare!

Förutom vårt breda sortiment med bröd- och fruktinredning, så har vi även inredning till förbutiker och caféer, just nu producerar vi inredning till ett café som ska installeras i Vemdalen v. 48, lagom till skidsäsongen!

Ny utgåva av vår katalog!

Vi har släppt en ny och uppdaterad version av vår "Huvudkatalog" med inredning för dagligvaruhandeln. Ni kan kika i den under menyvalet "Kataloger"!

Erbjudande! Fraktfritt på alla brödbord!

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar på brödbord under augusti månad! Ring oss på 0911 - 312 00 för ett kostnadsfritt förslag eller besök vår Webshop HÄR!

Semester 2023

Vårt kontor kommer att vara semsterstängt fr o m måndag 3/7 till den 28/7. Lager och produktion kommer under semsterperioderna att arbeta med begränsad bemanning för planerade in- och utleveranser.
Behöver ni något före semestern? Ring!

Sommar2023-2

Det blev en Webshop...med Outlet.

Det som skulle bli en ny Outlet har istället blivit en hel Webshop där vi kommer att sälja vårt sortiment med inredning för säljande miljöer.

Webshopen har självklart en Outlet där ni kan hitta ett brett sortiment med fyndvaror, klicka på bilden nedan!

Banner Webshoppen är öppen
© Grafix Inredning AB Kontakt