En hektisk höst, många nya produkter...

Året lider mot sitt slut efter en hektisk höst med väldigt god orderingång. Vi har under det senaste året lagt ned mycket arbete på produktutveckling, vilket gör att vi förutom de produkter som släpptes under hösten även kommer att göra flera spännande lanseringar under nästa år.
Nu ser vi fram emot en skön och säker Jul för oss alla!

Vi är tillbaka med en uppdaterad katalog...!

Fr o m denna vecka så är alla tillbaka från sin semester och vi börjar med att publicera den senaste utgåvan av vår Huvudkatalog för dagligvaruhandeln, beställ den genom att skicka ett meddelande eller läs den på nätet HÄR!

Semester 2021

Semestertider 2021: vi har semsterstängt mellan 5/7 och 30/7. Vi öppnar igen den 2:a augusti med låg bemanning, den 16:e är samtliga tillbaka! Men ni kan som vanligt nå oss genom att skicka ett meddelande eller, vid akuta ärenden, ringa/sms:a oss på våra mobiltelefoner. Kontaktuppgifter finns på kontaktsidan. Ha en skön semester!

EE8C1B1C-01C4-4DD6-8672-5D30B38BEBAA_1_105_c

Semesterleverans?

Semestertiderna närmar sig med stormsteg! Men vi kan fortfarande hinna med leveranser av standardprodukter som Brödskåp, Brödbord och Fruktbord samt produkter som kanmpanställ, korgar mm före semester, ring så ska vi försöka hjälpa er! Telefonnummer finns på kontaktsidan.

"Bilder" är uppdaterat med nya...bilder!

Undrar ni hur vår inredning ser ut? Vi har p g a de rådande omständigheterna inte haft möjlighet att resa och fotografera butiker det senaste året, men vi nyligen tagit hjälp av fotografer på några platser runt om i Sverige som har tagit nya, fräscha bilder åt oss! En del av dessa finns nu upplagda under fliken "Bilder"…

Full fart på utleveranserna!

Vi har f n väldigt många order som packas för utleverans; maj är som vanligt en av de mest intensiva månaderna på året! Men vi har välfyllda lager och kan fortfarande ha korta leveranstider på våra produkter.

Ny katalog inom kort...

Vi släpper en ny katalog inom kort och f n så pågår fotografering av nya installationer på bl a västkusten. Vi kommer att presentera en del nyheter, men även uppgraderingar av vårt befintliga sortiment.
© Grafix Inredning AB Kontakt