Stängt för julledighet och inventering

Vi kommer att stänga för julledighet och inventering fr o m 21/12 t o m 7/1. Under dessa dagar kan det vara svårt att nå oss på huvudnumret 0911-312 00. vid brådskande ärenden, skicka ett mail eller försök nå oss på våra mobiltelefoner så tar vi kontakt så snart som möjligt.

Säkra leveranser från nya centrallagret.

Vårt nya centrallager börjar ge effekt på leveranstider och leveranssäkerhet! Trots en hög orderingång under oktober, november och december så gör det nya centrallagret att vi kan ha ett större lager av produkter som t ex brödskåp, brödbord och fruktbord, vilket gör att leveranstiden blir kortare och att leveranssäkerheten ökar.

Flytt av kontor vecka 42...

P g a förseningar med byggnationen av våra nya kontor så kommer vår flytt att genomföras först under vecka 42, vi hoppas vara installerade i de nya lokalerna måndagen den 22/10. Under slutet av vecka 42 och början av vecka 43 så kan det därför vara störningar på våra kommunikationer eftersom växel, datorer och internetuppkoppling kommer att uppgraderas/flyttas. Om ni har svårt att nå oss, använd våra mobilnummer som finns i högerspalten på denna sida.

Snabbare leveranser! Vi flyttar till nya lokaler...

Vi har de senaste åren vuxit ur våra nuvarande lokaler, det är främst lagerutrymmet som har blivit alldeles för litet p g a ett kraftigt utökat sortiment. Vi har under sommaren flyttat lagret och kommer inom kort även flytta kontoret till nybyggda lokaler i anslutning till det nya lagret. Om allt går enligt plan så kommer vi att flytta kontoret i början av September.

Med de nya lokalerna, med kontor, visningsrum och stort lager, så kommer vi att ha fler artiklar i lager och därmed kunna erbjuda snabbare leveranser!

Semester sommaren 2012

Bemanning och öppentider under sommarens semesterperiodLäs mer...

Kampanjpriser på kampanjställ!

Kampanjpriser på kampanjställ!Läs mer...
© Grafix Inredning AB Kontakt