Öppentider under påskhelgen

Under påsken har vi följande öppentider:

Skärtorsdag 18/4: 8-12 (halvdag)
Långfredag: Stängt
Påskafton (lördag): Stängt
Påskdagen (söndag): Stängt
Annandag Påsk (måndag): Stängt

Vi har nu fått biljetter till mässan i maj!

Vi har nu fått biljetter till mässan vi ska ställa ut på den 15-16:e maj på Kistamässan, Retail Experience Live, och börjat skicka ut dem till alla som anmält intresse. Vi har många biljetter kvar, så ring eller skicka ett kontakt meddelande via kontaktsidan, så skickar vi biljetter till er, kostnadsfritt.

Ny Temakatalog: Kampanjställ - Exponeringslösningar och Tillbehör

Vi har publicerat en ny temakatalog: Kampanjställ - Exponeringslösningar och Tillbehör! Vi har samlat våra kampanjställ och tillbehör i en separat folder för att det ska bli enklare att hitta produkter i dessa kategorier. Tillbehören passar i både bröd- och fruktavdelningar. Denna katalog, liksom våra övriga publikationer, går att läsa online under menyvalet Kataloger.

Vi ställer ut på Retail Experience Live 2019!

Vi kommer att ställa ut på mässan Retail Experience Live som hålls i Kista den 15-16 maj 2019! Senast vi ställde ut var på Shop Nordic 2016, som var föregångaren till Retail Experinece Live. Vi kommer att ha monter K:20 och kommer att visa fruktinredning, t ex fruktbord, och brödinredning, brödskåp och kampanjställ. Vi ser fram emot ett par spännande och roliga dagar!

Retail Experience Live 2019 Kista

Vi är tillbaka!


Efter en lång, skön och ovanligt varm semester så är idag samtliga på Grafix Inredning tillbaka på jobbet!


Newtons_cradle_animation_book

Semesterstängt 2018

Efter en hektisk vår så är vi nu framme vid vår sista arbetsdag före semestern!
Vi har semesterstängt fr o m måndag den 2/7 t o m 27/7, vi öppnar igen måndag den 30/7. Vid brådskande ärenden, försök nå oss via mail, mobiltelefon eller skicka ett kontaktmeddelande så hör vi av så snart som möjligt!

Summer2018-pxhere-com

Stor installation i Linköping!

Vi gör idag en av de sista stora installationerna före semestern i form av en ny brödavdelning i Linköping bestående av 3,5 brödbord och 16 stycken brödskåp(!).

Temakataloger...

Nu finns två av våra temakataloger, för Bröd- och Fruktinredning, publicerade så att ni kan läsa dem under menyvalet kataloger!

Grafix Inredning på Facebook

För er som missat; vi finns även på facebook, länk finns längst ned på sidan! Passa på att följa oss, vi kommer i framtiden att släppa erbjudanden och sälja ut överskott via Facebook i stället för via vår Outlet. Outleten kommer att under hösten göras om till något helt annat… :-)

Ny utgåva av vår Huvudkatalog!

Vi släpper i dagarna en ny, uppdaterad katalog som ni kan beställa på kontaktsidan eller läsa direkt på katalogsidan!
Vi byter samtidigt namn på katalogen så att den i framtiden kommer att kallas ”Huvudkatalog Dagligvaruhandeln”, detta för att vi har planer på att ta fram ”Tema-kataloger” för dom olika kategorierna inredning som vi har i vårt sortiment.

Julledigt

Vi har haft en fantastiskt bra höst och kommer att stänga julveckan (25-29/12) för att ladda batterierna inför våren! Men vi går så klart att ni via kontaktuppgifter på kontaktsidan vid brådskande ärenden!

Höstkampanj!

Håll utkik i mailen, i dagarna kör vi igång vår höstkampanj med många intressanta erbjudanden!

Vi har öppnat efter semestern...

Efter en semester bestående av lika stora delar regn och sol, så är de flesta på Grafix Inredning tillbaka på jobbet!


efter_semestern_2017

Grafix Inredning söker en administratör/kontorist. (Platsen är tillsatt)

Du kommer att arbeta med det ekonomiska flödet med allt från löner och löpande bokföring till årsbokslut. I rollen ingår ett flertal administrativa arbetsuppgifter. Exempel:

 • Löpande redovisning/bokföring
 • Avstämningar, balans, resultat, lagerhantering
 • Moms & skatterapporter
 • Leverantörs- och kundreskontra
 • Fakturering
 • Betalningar
 • Löner
 • Stötta vår revisor vid bokslutsarbete och årsbokslut.
 • Administrera dokument, avtal mm.
 • Boka frakter
 • Kundkontakter via telefon

Dina kvalifikationer:
Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda redovisnings-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av SPCS/Visma och god administrativ förmåga, kan arbeta självständigt såväl som i team.

Personliga egenskaper:
Som person är du positiv, flexibel, självgående, noggrann och ansvarstagande. Du har en god förmåga att kommunicera och visar en hög servicegrad gentemot både externa och interna kontakter. Det är viktigt att du trivs i en miljö som ställer krav på struktur och organisation. Du kommer att bli medlem av ett sammansvetsat team och kan ibland få hjälpa till med arbetsuppgifter som ligger utanför din jobb-beskrivning. Främst så söker vi dig som har rätt attityd, inställning och vill vara med på en spännande resa.

Tjänsten är på halvtid, men det är inte osannolikt att arbetstiden kommer att utökas i framtiden.

Har du frågor eller funderingar kring är du välkommen att kontakta Jörgen på 070 - 651 20 07 alternativt e-post
jorgen@grafixinredning.se

Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV och referenser så snart som möjligt, men senast 22/6! Tillsättning sker enligt överenskommelse. (PLATSEN ÄR TILLSATT)

Grafix Inredning är en ledande producent och leverantör av butiksinredning, vårt engagemang och sätt att jobba uppskattas av kunder över hela Skandinavien.

© 2018 Grafix Inredning AB Kontakt