Ny katalog inom kort...

Vi släpper en ny katalog inom kort och f n så pågår fotografering av nya installationer på bl a västkusten. Vi kommer att presentera en del nyheter, men även uppgraderingar av vårt befintliga sortiment.

Ny representant i Stockholm och Mälardalen!

Vi har en ny representant i Stockholm och Mälardalen! Funderar ni på att bygga om bröd och fruktavdelningen? Ring Niklas Eklund för ett kostnadsfritt besök!

Utskick_20201209_news

Utskick v42

Under denna vecka så gör vi ett utskick till butiker i hela landet där vi bl a visar en ny påshållare för papperspåsar som man kan placera direkt i fruktbord! Om ni inte har fått utskicket så finns det som en PDF-fil på nedanstående länk:

Utskick 2020-10 SVE FINAL TRYCK

Semestertider 2020!

Semestertider 2020: vi har begränsade öppentider och låg bemanning under under Juli månad. Vi öppnar igen den 3:e augusti och en vecka senare, den 10:e, är samtliga tillbaka. Men ni kan som vanligt nå oss genom att skicka ett meddelande eller, vid akuta ärenden, ringa oss på våra mobiltelefoner. Kontaktuppgifter finns på kontaktsidan. Ha en skön semester!

Semester2020_news

Butiksbakat bröd påsförpackas p g a Corona-krisen

Som en följd av Corona-krisen så påsförpackas det butiksbakade brödet i en allt större omfattning. Detta gör att kunderna känner sig tryggare och vågar fortsätta handla butiksbakat bröd. I vårt sortiment så har vi brödskåp som samtliga har dörrar som kan monteras/demonteras vid behov, men även öppna lösningar som på bilden nedan.

Banner Bakoff exponering

Skydd - för både kunder och anställda.

Vi måste alla hjälpa till för att minska spridningen av COVID-19. Vi drar vårt lilla strå till stacken genom att sänka priserna på tillbehören som skyddar och gör att både kunder och anställda kan känna sig lite säkrare. Läs vår folder om skydd här.
Banner hemsida Hostskydd

Vår Outlet är uppdaterad med fyndvaror!

Vi har inventerat vårt lager och sammanställt alla fyndvaror i en katalog som ni kan hitta under Outlet-fliken i menyn! Vill ni ha Outlet-katalogen via mail, så ring eller skicka ett meddelande, så skickar vi den som en Acrobat-fil.

Vi byter telefonväxel idag...

Idag kl 8.00 så byter vi telefonväxel. Vid ev svårigheter att nå oss via vårt växelnummer 0911-312 00, prova våra mobilnummer som finns under kontaktsidan!

Fler nyheter och erbjudanden...på Facebook!

Söker ni efter fler nyheter, erbjudanden och inspiration? Testa vår Facebook-sida!

Bli svinnsmart med Kampanjställ Flexi!

Alla vinner på att minska svinnet. Ett sätt är att sälja mat som fortfarande är bra i tydligt uppmärkta mobila kampanjställ.
Vi har just nu 20% rabatt på vårt stabila Kampanjställ Flexi med fyra hyllor (600 x 400 mm), hjul och löstagbar hållare för skylt.

IMG_1778

Semesterstängt.

Vi har som vanligt semesterstängt under Juli månad. Vi öppnar igen den 29:e Juli med reducerad personalstyrka, den 12:e augusti är samtliga tillbaka. Men ni kan som vanligt nå oss genom att skicka ett meddelande eller, vid akuta ärenden, ringa oss på våra mobiltelefoner. Kontaktuppgifter finns på kontaktsidan. Ha en skön semester!

IMG_2805

Tack!

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som kom och besökte oss på mässan den 15-16 maj i Kista. Vi bearbetar alla kontakter så snabbt som möjligt, men ni får gärna ringa eller skicka ett meddelande om ni önskar omedelbar återkoppling.

Bara en vecka kvar till mässan!

Nu är det bara en vecka kvar till mässan, men än är det inte försent att beställa gratis biljetter! Ring 0911 - 312 00 eller använd kontaktformuläret för att beställa biljetter, så skickar vi dem till med post.

Banner Mässa Retail Experience Live 2019

Öppentider under påskhelgen

Under påsken har vi följande öppentider:

Skärtorsdag 18/4: 8-12 (halvdag)
Långfredag: Stängt
Påskafton (lördag): Stängt
Påskdagen (söndag): Stängt
Annandag Påsk (måndag): Stängt

© 2018 Grafix Inredning AB Kontakt